Zemlje Dalekog Istoka, kao što su Indija i Nepal, pored toga što su mnogoljudne zemlje, poseduju radnu snagu sa ozbiljnom radnom etikom, radnike voljne da rade, da se integrišu u sisteme i da svojim radom podižu produktivnost subjekata u kojima su angažovani.

Zbog deficita radne snage u Srbiji, pre svega u oblasti poljoprivrede (rad na farmi, rad na obradi zemljišta i dr.), kao i u oblasti građevinarstva (fizička radna snaga) Ideal CV Jobs nudi uslugu posredovanja u zapošljavanju radnika iz inostranstva.

Ako ste zainteresovani za radnu snagu sa Dalekog Istoka, pročitajte šta nudimo i zašto zaslužujemo da svoje poverenje poverite baš nama!

Nudimo

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i kontinuiranom praćenju naših korisnika zainteresovanih za kratkoročne i dugoročne poslove iz oblasti poljoprivrede i građevinarstva, formirali smo kvalitetnu bazu podataka sa radnicima iz gore pomenutih oblasti (poljoprivrede i građevinarstva), o njihovom formalnom obrazovanju, znanju stranih jezika, interesima, opštoj informiranosti i motivisanosti za posao. 

Mi smo ih unapred uputili u pojedinosti oko postupka dugoročnog ili kratkoročnog zapošljavanja, intervjuisali i delom pripremili za rad, upoznavši ih sa kulturom, običajima i tradicijom našeg naroda, koja je komplementarna procesu rada i formiranju radne etike. 

Aktivnosti klijenata

Neophodno je da nas kontaktirate, popunite formalni obrazac o broju i vrsti radnika koji su Vam neophodni.

U postupku same selekcije je neophodno detaljno opisati posao, i ukoliko je to moguće, poslati nam fotografije mesta rada, alata i nekih drugih činilaca važnih za proces rada a za koje Vi procenite da je neophodno posedovanje znanja i veština. Tako će proces selekcije bio potpun a greške prilikom odabira radnika apsolutno minimizirane.  

Izbor i selekcija

Nakon što nas kontaktirate, javite koji profil radnika Vam je potreban, naši stručnjaci za posredovanje iz zemlje, a u saradnji sa inostranim partnerima, će u najkraćem roku odabrati adekvatan kadar i obaviti predizbor zainteresiranih kandidata.

Reference

U procesu pronalaženja radnika, posredovali smo u selekciji i obezbeđivanju radne snage kod velikog broja klijenata. Ostavljamo Vam mogućnost da sami tu činjenicu proverite i uverite se o zadovoljstvu naših klijenata. Navešćemo neke od njih. 

Radnici iz oblasti poljoprivrede:

  • Lazar DOO Blace
  • Stari Tamiš DOO Pančevo (holding group Almex)

Radnici iz oblasti građevinarstva:

  • Graditelji sa juga 2020 DOO
  • St.S Mil kop DOO